Återbetalningspolicy

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Ångerrätt och reklamation 

Hos Nordic Beauty Lounge har du 14 dagars ångerrätt, från den dag du mottagit ditt paket. Du har även 30 dagars öppet köp. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion, är du dock skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört. Efter retur kontrollerar vi om varan har använts på ett sådant sätt och drar, om så är fallet, av kostnaden för värdeminskningen som användningen har medfört från det belopp som återbetalas.

Kontakta Nordic Beauty Lounge för returadress. Medföljande påsar, förpackningar och tillbehör till varan ska också returneras i väsentligt oförändrat skick. Vid en retur/reklamation tillbaka till oss står du för transportrisken. Det är du som kund som står för returkostnaden. 

Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig. Återbetalning sker inom fem (5) bankdagar från det att Nordic Beauty Lounge tagit emot och godkänt returen. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Byte av vara

Byte av en vara hanteras som en retur. Du returnerar varan enligt ovanstående(se 5.2) information och gör en ny beställning i vår webbshop.

Reklamation

Om du upptäcker att en vara på något sätt är skadad eller felaktig ska du så snart som möjligt kontakta oss innan du reklamerar varan. Reklamationer kan göras genom att kontakta kundservice. Väljer du att kontakta kundservice informerar de dig om hur du ska gå tillväga för att skicka tillbaka varan. Vi betalar fraktkostnader vid reklamation. Du har som konsument 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Om din reklamation medför ev. kostnader har du rätt till ersättning. Nordic Beauty Lounge löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Nordic Beauty Lounge följer Allmänna reklamationsnämnden vid eventuella tvister.

Återbetalning vid reklamation

Vid reklamation har du rätt att få pengarna tillbaka inom 14 dagar om du häver köpet från den dag då Nordic Beauty Lounge mottagit meddelandet. Om Nordic Beauty Lounge använder omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation betalas eventuella fraktkostnader tillbaka inom 14 dagar från den dag Nordic Beauty Lounge mottagit den reklamerade varan. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.